Asiantuntijat

Asiantuntijatiimimme koostuu huippuosaajista, joita yhdistää jatkuva halu oppia ja kehittyä. Kaikilla asiantuntijoillamme on sekä pitkän linjan käytännön kokemusta että vahvaa tutkimuksellista perustaa varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Alla olevissa henkilökuvauksissa on esitelty tarkemmin asiantuntijatiimimme jäsenet ja heidän erityisosaamisalueensa.

Sanna Parrila

Sanna Parrila

KT, Kehitysjohtaja

Sanna on varhaiskasvatuksen vahva asiantuntija, jolla on kokemusta sekä päivähoidon käytännön työstä että erilaisista varhaiskasvatuksen suunnittelu-, kehittämis-, tutkimus-, koulutus-, kuntoutus- ja asiantuntijatehtävistä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Sanna on julkaissut useita varhaiskasvatusalan julkaisuja ja oppikirjoja. Oman väitöskirjansa Sanna julkaisi vuonna 2002 aiheenaan suomalainen perhepäivähoito. Sanna on toiminut Edivan kehitysjohtajajana vuodesta 2008 lähtien ja tehnyt näiden vuosien aikana yhteistyötä satojen kuntien kanssa. Sannan näkemys varhaiskasvatuksen ajankohtaisista haasteista valtakunnan tasolta aina yksittäisen työntekijän ja lapsen tasolle on asiantuntevaa ja perusteltua. Sanna tuntee hyvin varhaiskasvatuksen historiallisen muutoksen ja tulevaisuuden näkymät ja osaa auttaa organisaatioita ja yksittäisiä työntekijöitä kehityksessään ja oppimisessaan eteenpäin.

Sanna erityisosaamisalueita: varhaiskasvatuksen suunnittelu ja arviointi, laatu, laadun arviointi, työhyvinvointi, johtamisen ja esimiestyön kehittäminen, oppimisen johtaminen, varhaispedagogiikka, vasuprosessit, perhepäivähoito, tiimivalmennus, varhaiskasvatustyön muutos ja muutoksen johtaminen, osallistava työn kehittäminen.

OTA YHTEYTTÄ 040 504 3678 | sanna.parrila@nullediva.fi |Referenssit